Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή στις εκδηλώσεις της Ίδας - Δήμαρχος: «Μάταια προσπαθούν να ισοπεδώσουν αρχές, αξίες, θρησκεία και πατρίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στις εκδηλώσεις "Δραγούμεια" που διοργανώνει ο Σύλλογος της Ίδας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπινός, συνοδευόμενος από πολλούς συνεργάτες και συγκεκριμένα τους Αντιδημάρχους Γιώργο Γούδης, Χρήστο Χουρσόγλου και Γιάννη Ρώσσης, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κ. Κώστα Ζαχαριάδη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιώργο Σαββίδη, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γιάννη Βένου και πολλούς φίλους.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με πολύ κόσμο, ενώ κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη Μακεδονία, τονίζοντας πως «όσο κι αν θέλουν κάποιοι να δούνε έναν λαό να οδηγείτε στην ηττοπάθεια, αυτό δεν θα περάσει. Οι Έλληνες κρατούν τη λαμπάδα της εθνικής αξιοπρέπειας και είναι αυτοί που παλεύουν για να αποδείξουν σε όλους ότι μάταια προσπαθούν να ισοπεδώσουν αρχές, αξίες, θρησκεία και πατρίδα. Δεν θα περάσει! Είναι λυπηρό ένας λαός να οδηγείται στην θλίψη, επειδή κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για τον πιο αξιοπρεπή λαό στην οικούμενη. Ζήτω η Μακεδονία! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η θρησκεία μας!».

Επίσης, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο της Ίδας για τη σημαντική προσπάθεια που κάνει, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γιάννη Βένου που αγωνίζεται και είναι δίπλα στον κόσμο.
.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή στις εκδηλώσεις της Ίδας - Δήμαρχος: «Μάταια προσπαθούν να ισοπεδώσουν αρχές, αξίες, θρησκεία και πατρίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)"

Post a Comment

loading...